Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bo och arbeta med Sveriges bästa utsikt

HSB Sundsfastigheter erbjuder flexibla och rymliga lägenheter i Turning Torso som med fördel kan användas som kombinerade bostäder och kontor. Här får du allt du önskar när det gäller service och anonymitet.

Västra Hamnen är Malmös mest expansiva område. I denna hållbara stadsdel arbetar och bor för tillfället över 4 500 människor. Områdets mest spektakulära byggnad är utan tvekan Turning Torso. Det 190 meter höga bostadshuset bjuder på en unik vy och exklusiv design.

Mer om byggnaden

Här finns 148 lägenheter i ett stort antal utföranden, från enrummare på 45 kvadratmeter till luftiga treor på 190 kvadratmeter.

Om planlösningarna

Välj den vy som passar dig – Malmö, Skåneslätten, Öresund eller kanske alla på en gång. Är du intresserad av en lägenhet med Sveriges bästa utsikt?

Sök lediga hyreslägenheter