Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Rådgivande tjänster

Med våra rådgivande tjänster erbjuder vi expertis inom olika områden av fastighetsförvaltning. Genom att ta hjälp av våra experter får ni fram relevant data och gör rätt analyser - en förutsättning för att göra goda investeringar och besparingar i framtiden.

Verksamhetsanalys

En verksamhetsanalys ger er brf en trygg ekonomi utan överraskningar. Ett gediget beslutsunderlag oavsett om det gäller investeringar, kostnadsbesparingar eller avgiftsändringar.

Nyckeltalsanalys

Betalar ni för mycket? Sparar ni för lite? Med vårt analysverktyg kan ni enkelt jämföra er bostadsrättsförening med andra och se var det finns pengar att  spara.

Energianalys

Med Energianalys tar vi fram en åtgärdsplan med energisatsningar i syfte att minska energianvändning, öka energieffektivitet samt göra besparingar både i ekonomin och miljön. 

Ytanalys

Med Ytanalys kan vi på HSB Göteborg hjälpa bostadsrättsföreningen att identifiera ytor som skulle kunna bli lägenheter. Det kan exempelvis vara befintliga förråd, cykelrum, barnvagnsrum, soprum eller tvättstugor. 

Medlemsmätning

Hur trivs medlemmarna i din bostadsrättsförening? Detta och mer kan du få svar på genom tjänsten Medlemsmätning.

Trygghetsanalys

Upplevelsen av trygghet påverkar de boendes nöjdhet med bostadsrättsföreningen. Därför kan Trygghetsanalysen vara ett viktigt redskap för styrelsen.