Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Renovering och ombyggnad i Göteborg

Renoveringar och ombyggnationer kan vara komplicerade processer med många inblandade. HSB Göteborg har gedigen erfarenhet av att handla upp och leda byggprocessen. Vi stöttar er hela vägen från start till slutresultat, så att ni i styrelsen kan fokusera på bostadsrättsföreningens långsiktiga frågor.
Projektledning vid renovering och ombyggnad

Vi har samlat alla kompetenser på en och samma plats. Projektledare, byggnadsingenjörer, VVS-ingenjörer, underhållsingenjörer, ekonomer och jurister. Bäst av allt? Ni har bara en kontaktperson under projektet och slipper att hålla ihop arbetet.

Från idé till slutbesiktning

Grunden till en lyckad renovering läggs i förarbetet med förfrågningsunderlag och upphandling. Att ta hjälp av en projektledare redan i förarbetet kan vara smart, eftersom ni sparar tid, förekommer onödiga överraskningar och får ett gediget beslutsunderlag att ta ställning till.

Det är många saker att ta hänsyn till även under själva bygget, vilket kräver både tid och kunskap.

Här finns det mycket att vinna på att den som skrivit förfrågningsunderlaget också byggleder projektet eftersom den personen är insatt i projektet redan från start, vet vad ni har beställt och dessutom innebär att ni i styrelsen har en och samma kontaktperson från idé till slutbesiktning. Enkelt och smidigt. På HSB Göteborg kan våra byggprojektledare hjälpa er med byggledningen hela vägen från start till mål.

Omtanke och respekt för de boende

Vi vet vikten av att respektera att ett hem är ett hem också under renoveringen. Därför har vi en boendesocial tjänst som kan stötta vid ombyggnationer med medlemskontakten. Det är också viktigt med tydlig information till medlemmarna under projektets gång och styrelsen kan alltid hänvisa de boende till våra socionomer när det gäller olika frågor.

Ombyggnad och renovering

Ombyggnad Komplett


Byggprojekt och renoveringar blir ofta dyrare än väntat, och det är svårt att bedöma kostnaderna på förhand. Med en bredd av kompetenser och mångårig erfarenhet kan vi erbjuda er bostadsrättsföreningen ett paket med fast pris; Ombyggnad Komplett.

Renovering av tak, fasad och fönster

Fasad, tak och fönster bildar byggnadens viktigaste skydd mot påverkan från regn, blåst och strålning. Tack vare HSB Göteborgs 100-åriga erfarenhet inom förvaltning har vi alltid rätt kompetens när ni behöver renovera fasad, tak eller fönster. 

Boendesociala tjänster vid ombyggnation

Stora renoveringsprojekt kan innebära påfrestning för de boende i bostadsrättsföreningen. För att avlasta styrelsen fokuserar HSB Göteborgs socionomer på de boende under renoveringsperioden.

Kontakta oss om renovering och ombyggnad

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på renovering och ombyggnad eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: