Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Renovering och ombyggnad i Göteborg

Styrelsen i en bostadsrättsförening har mycket att tänka på vid en renovering eller ombyggnad. Det kan därför vara klokt att ta hjälp av en specialist som har gedigen erfarenhet av att handla upp och leda byggprocessen. Från första tanken om en renovering eller om- och tillbyggnad till slutbesiktigat resultat, på HSB Göteborg kan vi stötta er hela vägen.
Projektledning vid renovering och ombyggnad

Kontakta oss

Undvik livet som spindeln i nätet

Renoveringar och ombyggnationer kan vara komplicerade procedurer med många inblandade parter. Har din styrelse tid att lägga på att vara kontaktpersonen som håller ihop projektet? Eller kan tiden användas på ett bättre sätt, kanske för att arbeta mer strategiskt?

En stor fördel med HSB Göteborg är att vi kan lotsa dig och din styrelse från start till mål, oavsett om det gäller teknik, ekonomi eller juridik. Vi har samlat alla resurser på en och samma plats. Projektledare, byggnadsingenjörer, VVS-ingenjörer, underhållsingenjörer, ekonomer och jurister.

Bäst av allt? Ni har bara en kontaktperson under projektet och slipper vara spindeln i nätet.

 

Från idé till slutbesiktning

Grunden till en lyckad renovering läggs i förarbetet med förfrågningsunderlaget och upphandlingen. Att ta hjälp av en projektledare redan i förarbetet kan vara smart. Ni sparar tid, förekommer onödiga överraskningar och får ett gediget beslutsunderlag att ta ställning till.

Det är många saker att ta hänsyn till även under själva bygget, vilket kräver både tid och kunskap.

Här finns det mycket att vinna på att den som skrivit förfrågningsunderlaget också byggleder projektet eftersom den personen är insatt i projektet redan från start, vet vad ni har beställt och dessutom innebär att ni i styrelsen har en och samma kontaktperson från idé till slutbesiktning. Enkelt och smidigt.

På HSB Göteborg kan våra byggprojektledare hjälpa er med byggledningen hela vägen från start till mål.


Föreningens möjligheter och dolda värden

Möjligheterna att utveckla din förening är många och idéer råder det sällan brist på. Kanske funderar ni på att skaffa solceller, installera hissar eller erbjuda laddplatser för elbilar. Men hur planerar man för det? När är det smart att genomföra projektet? Och hur mycket kapital behövs?

Precis som underhållsplanen ger er koll på den mark och de delar av byggnaderna som finns idag, belyser visionsplanen de bitar som ni vill förbättra eller förändra.


Omtanke och respekt för de boende

Vi vet vikten av att respektera att ett hem är ett hem också under renoveringen. Därför har vi en boendesocial tjänst som kan stötta vid ombyggnationer med medlemskontakten. Det är också viktigt med tydlig information till medlemmarna under projektets gång och styrelsen kan alltid hänvisa de boende till våra socionomer när det gäller olika frågor.


Kontakta oss om renovering och ombyggnad

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på renovering och ombyggnad eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: