Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trädgårdsskötsel för bostadsrättsföreningar i Göteborg

Varje bostadsrättsförenings utemiljö är unik. Men ibland vill föreningen ge sin gård det lilla extra, utöver den löpande trädgårdsskötseln. Föreningens gårdar och utemiljöer är oerhört viktiga för trivsel, skönhetsupplevelser och ger bra förutsättningar för lek och social samvaro.
Planteringar är en del av våra trädgårdstjänster

Vår kompetens är bred och vi kan bland annat föreslå och utföra mark- och anläggningsarbeten, ge råd, beskära träd och buskar och upprätta en detaljerad plan som passar just er utemiljö. Här nedan är några exempel av de arbeten som vi kan hjälpa er med: 

Beskärning av träd och buskar

En fin utemiljö kräver att den underhålls och får sin beskärda del av kärlek. Såväl träd som buskar mår bra av att årligen beskäras. Vi hjälper er gärna att ta hand om er grönskande gård så att den lever och frodas.

Lekplatser

En levande utemiljö gör mycket, inte minst för barnen. Vi kan både bygga och besiktiga lekplatser. Vid besiktningen kontrolleras bland annat lekredskapen och om det finns några uppenbara risker. Allt presenteras i ett besiktningsprotokoll för att få en god översyn.

Trädfällning

Behöver ni fälla träd för att trygga upp er utemiljö? Eller kanske behöver träden fällas för att göra plats för nya inslag på innergården? HSB Göteborgs trädgårdsmästare hjälper er att ta ner träden tryggt och säkert.

Planteringar

Låt boende och besökare mötas av härlig grönska när de kommer till gården genom att ge trädgården omsorg. Vi hjälper er gärna från grunden, med inventering, relationsritning, idéer, utformning, val av växter, material och utrustning samt genomförande av projekt.

Plattläggning, asfaltering och dränering

Utemiljön är mer än grönska. En god balans och välfungerande gångvägar kan göra stor skillnad. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa föreningar med allt från plattläggning och asfaltering till dräneringsarbeten.

Murar, trappor och miljöstationer

Behöver ni hjälp med murningsarbete? Sten för sten kan vi hjälpa er att bygga upp allt från murar och trappor till miljöstationer för er avfallshantering.

Äng fotograferad i motljus

8 tips: Så gör ni trädgården hållbar

Skapa en attraktiv och hållbar utemiljö som bidrar till ökad biologisk mångfald med enkla medel. Mattias Eriksson, chef för Utemiljö och innergårdar på HSB Göteborg, delar med sig av åtta tips.

Kontakta oss om tjänster inom utemiljö och innergård

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på tjänster inom utemiljö och innergård, eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: