Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stambyte och relining i Göteborg

Inför genomförandet av ett stambyte är det flera överväganden som behöver göras. Vad kan styrelsen besluta själva och vad ska föreningsstämman ta ställning till? Vilken åtgärd passar bäst, stambyte eller relining, vad kostar de olika metoderna och hur kommer vi fram till rätt beslut? HSB Göteborg kan hjälpa er.
Stambyte i badrum

Kontakta oss

Lång erfarenhet av stambyte och relining

HSB Göteborg har erfarenhet av alla typer av metoder för stambyte och relining. Vi kan hjälpa både små och stora bostadsrättsföreningar och kan leda delar av eller hela processen. HSB Göteborgs har lång erfarenhet av utredningar och beslutprocesser, med entreprenadupphandling och byggledning samt kontroll. Tack vare att vi alltid har parallellt pågående projekt i byggnation och i beslutsprocess håller vi oss uppdaterade kring regelverk och prisnivåer. Våra nöjd kund-undersökningar visar dessutom att våra kunder är mycket nöjda!

Genom vår kompletta organisation, med projektledare inom ombyggnad, ekonomer, jurister och boendesociala tjänster i teamet runt ett stambyte är vi väl rustade att hjälpa till med allt från den formella processen, tekniska byggfrågor och finansiering till att hjälpa oroliga medlemmar.

Kontakta oss om stambyte och relining

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på stambyte och relining eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

 

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: