Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Göteborg

Inom teknisk förvaltning kan vi hjälpa dig med en komplett förvaltning av era fastigheter. Som kund hos oss på HSB Göteborg har du en trygg partner i alla lägen. Vi har alla kompetenser inom professionell fastighetsförvaltning.
Ta hand om er fastighet med teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning utifrån era behov

Tillsammans tittar vi på på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet. Hos oss får du alltid en personlig kontakt oavsett storlek på din bostadsrättsförening eller fastighet och vi finns lokalt på orten där du finns. Vi arbetar för dig medan du går mot nya mål och får tid över till annat.

Inom vår organisation har vi dessutom möjlighet att ge dig en helhetslösning för din fastighet med såväl teknisk som ekonomisk förvaltning. Behöver du dessutom specialkompetens såsom byggprojektledning eller juridisk rådgivning är hjälpen aldrig är långt borta.

Och du, välkommen till oss även om du inte är medlem i HSB!

Kontakta oss om teknisk förvaltning

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på teknisk förvaltning eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Lokalvård

Med HSB Göteborgs skräddarsydda tjänster inom lokalvård skapas rena och trivsamma boenden. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster, som utförs med produkter som med hänsyn till miljö och klimat. 

Läs mer
HSB Göteborgs fastighetsservice erbjuder snabb och professionell fastighetsservice.

Fastighetsservice

Vi har ett stort utbud av tjänster inom el, VVS och ventilation. Med vår fastighetsservice kan du luta dig tillbaka och lita på att jobbet blir gjort.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Vår fastighetsskötsel passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar. Vi föreslår förbättringar som ger både ekonomiska och miljömässiga besparingar samt hjälper de boende med reparationer och underhåll i lägenheterna.

Läs mer

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: