Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice för brf i Göteborg

Behöver din bostadsrättsförening hjälp med det löpande underhållet och tillsyn av fastigheten? Med vår fastighetsservice kan du luta dig tillbaka och lita på att jobbet blir gjort.
HSB Göteborgs fastighetsservice erbjuder snabb och professionell fastighetsservice.

Kontakta oss

Fastighetsservice för en enklare vardag

HSB Göteborgs servicetekniker har stor erfarenheter av fastigheter och deras behov, vilket gör att vi kan utföra arbetet snabbt och effektivt. Vi har ett stort utbud av tjänster inom el, VVS och ventilation. Vi servar, reparerar och byter ut tvättutrustningen i era tvättstugor samt utför säkerhetskontroller. 

Kontakta oss om fastighetsservice

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på fastighetsservice eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: