Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Energioptimering för bostadsrättsföreningar i Göteborg

Att se över energianvändningen är smart både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. HSB Göteborg erbjuder heltäckande tjänster som energieffektiviserar fastigheten och ger kontroll över föreningens energianvändning. Både smart och hållbart med andra ord!
Energioptimering

Ett brett utbud av energitjänster

Att arbeta långsiktigt med bostadsrättsföreningens energifrågor gynnar både föreningens ekonomi, anseende och den omgivande miljön. Utöver energideklaration, som är obligatorisk, nås bäst resultat genom att arbeta brett, med allt från fastighetens energikällor och egen produktion till dess energianvändning.

Våra energitjänster täcker bostadsrättsföreningens alla behov. En Energianalys är ett bra sätt att identifiera vilka energiåtgärder som passar just er förening. Vi utför även förstudier och installation av solceller och laddstolpar till elbil. För att möjliggöra detta behöver IMD el (individuell mätning och debitering av el) införas i fastigheten - något HSB Göteborg har lång erfarenhet av. Vi hjälper även föreningar med energideklaration och har bred kompetens inom projektledning av energilösningar

Kontakta oss om energitjänster

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på energitjänster eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär nedan så hör vi av oss. 

Energianalys

Med tjänsten Energianalys tar vi fram en åtgärdsplan med energisatsningar som är optimala för just er förening. 

Solceller

Att skaffa solceller är en bra investering, både för plånboken och miljön. Solceller kan vara ett lönsamt alternativ som komplement till andra energikällor för er fastighet.

Energiavtal

Energiavtalet är en helhetslösning som ger överblick över bostadsrättsföreningens samtliga system för värme, vatten och ventilation. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: