Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Energitjänster

Att se över energiförbrukningen är smart både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. HSB Göteborg erbjuder heltäckande avtal och analyser som ger er kontroll över brf:ens energiförbrukning. samt projektledning av åtgärder för att energieffektivisera fastigheten. Smart och hållbart med andra ord!
Energioptimering

Kontakta oss

Energioptimering - smart både för ekonomin och miljön!

HSB Göteborg erbjuder bland annat drift- och energioptimering för att sänka fastighetens förbrukning och skapa ett bra inomhusklimat samt statistik som hjälper er att följa upp era energikostnader på ett effektivare sätt. Vi gör också driftinventeringar och upprättar energideklarationer så att ni i styrelsen får full koll på föreningens energidrift.

Vi kan ge förslag på hur ni kan energieffektivisera fastigheten, till exempel genom att justera värme- och ventilationssystem eller bygga om värmecentralen och ventilationsanläggningen. Flertalet av våra energioptimeringstjänster utförs till fast pris, skicka in en offertförfrågan för att veta vilken tjänst som passar er bostadsrättsförening.

Kontakta oss om energitjänster

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på energitjänster eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: