Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel och lokalvård i Göteborg

HSB Göteborgs fastighetsskötare bidrar till att er fastighet hålls i gott skick – både inomhus och utomhus. Fastighetsskötsel är med andra ord en god investering för att skapa det goda boendet.
Våra fastighetsskötare tar hand om era fastigheter

Kontakta oss

Det ska vara lätt, tryggt och bekvämt att bo i en bostadsrätt förvaltad av HSB Göteborg. Vi har ett brett utbud av tjänster inom teknisk förvaltning och kan erbjuda ett heltäckande paket av yttre och inre fastighetsskötsel. 

Inre och yttre fastighethetsskötsel

Våra lösningar passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar och avtalen kan skräddarsys utifrån era specifika behov. Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet och är välutbildade. 

Oavsett om det handlar om lokalvård, tillsyn, felavhjälpande underhåll, skötsel av grönytor, lekplatsbesiktningar eller snöröjning sker förvaltningen i dialog med föreningen. 

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på fastighetsskötsel eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning eller offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: