Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel med HSB Göteborg

Med fastighetsskötsel från HSB Göteborg får ni hjälp att underhålla fastigheten och säkerställa en trivsam och trygg miljö. Våra fastighetsskötare är styrelsens ögon ute i fastigheten och ser till att allt fungerar. Till exempel att lamporna lyser, att soprummet är ordnat och att alla dörrar går i lås som de ska.
Fastighetsskötare med service i fokus

Vi vet att underhåll och åtgärder av fastigheten är viktiga för det trygga och attraktiva boendet. Med vår fastighetsskötsel löper underhållet smidigt och med fastighetsservice blir alla behov inom el, VVS och ventilation åtgärdade i tid.

Inre och yttre fastighetsskötsel

HSB Göteborg erbjuder ett heltäckande paket av yttre och inre fastighetsskötsel som passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar. Vi ser inte bara till att saker fungerar, utan arbetar proaktivt för att minimera risken att problem uppstår i framtiden. Våra fastighetsskötare föreslår förbättringar som ger både ekonomiska och miljömässiga besparingar samt hjälper bostadsrättsinnehavare med reparationer och underhåll i lägenheterna.

Skulle olyckan vara framme efter kontorstid har vi en jourtjänst som snabbt kan rycka ut och hjälpa er med akuta ärenden som exempelvis skadegörelse, el eller värmeproblem samt läckage.

Trygghetsjour - ett stöd oavsett tid på dygnet 

Problem kan ibland behöva lösas när det är som mest olägligt. Då kan det vara skönt att ha någon att kontakta, som rycker ut och ordnar upp det hela. Som en tilläggstjänst erbjuder vi därför Trygghetsjour i samarbete med Securitas. Med vår Trygghetsjour är hjälpen alltid nära oavsett tid på dygnet.

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vi har ett brett utbud av tjänster inom teknisk förvaltning. Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på fastighetsskötsel eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Få kostnadsfri rådgivning och offert från HSB Göteborg

Vi är intresserade av: