Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ett enkelt sätt att få både rena ytor och en ren miljö

Vi har lång erfarenhet av lokalvård och erbjuder högkvalitativa och prisvärda städtjänster som verkligen syns. Dessutom kan du känna dig trygg med att vårt hållbara miljötänkande genomsyrar allt vi gör.
Lokalvårdare

Arbetet utförs av kompetenta medarbetare och en ledning som följer upp arbetet, i allt från singeluppdrag efter avrop till kompletta, skräddarsydda avtal som tillgodoser fastighetens hela städbehov. Regelbundna kontroller genomförs för att kvalitetssäkra uppdragen.

Hållbart rent

Inom HSB är miljömedvetenhet inte en tom fras. Det är en filosofi som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för ett hållbart samhälle och strävar hela tiden efter en minimal belastning på miljön. Städprodukterna är PH-neutrala och skonsamma mot miljön, materialet och våra medarbetare.

Vi hjälper er med

  • Trappstädning
  • Städning av allmänna utrymmen
  • Fönsterputsning
  • Storstädning
  • Golvvård

Ansvarig för lokalvård

Nyfiken på HSB Malmös fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi har en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att klicka vidare och läsa!

Fastighetsförvaltning