Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel i Malmö

HSB Malmös fastighetsskötsel ger er välstädade trapphus, belysning som alltid fungerar och välskötta rabatter. Att underhålla sin fastighet är ett enkelt sätt att skapa en trivsam och trygg miljö. Dessutom gör ett löpande underhåll att den behåller sitt värde lång tid framöver. Och dyker det upp något akut, allt från läckande rör till störande grannar, rycker våra fastighetsskötare ut direkt.
Fastighetsskötare

Ni i styrelsen har ansvaret för att fastigheten är säker och allt fungerar som det ska. Det är där vi kommer in. Vi är era ögon ute i fastigheten och ser till att allt fungerar, till exempel att lamporna lyser, att soprummet är ordnat och att alla dörrar går i lås som de ska.

Aktiva i förebyggande syfte

Vi jobbar proaktivt och underhåller regelbundet, då minimeras riskerna för otrevliga överraskningar och onödigt stora utgifter. Dessutom föreslår vi gärna förbättringar som ger både ekonomiska och miljömässiga besparingar. Kanske borde belysningen bytas ut till ett mer energisnålt alternativ? Kanske finns det dörrar som kan bytas ut för att bättre hålla värmen inne?

Så långt det är möjligt har ni kontakt med en och samma fastighetsskötare, som ger er återkoppling och regelbunden uppföljning.

Felanmälan samt Fastighet- och trygghetsjour

Problem och otrygghet har en förmåga att uppstå när det är som mest olämpligt. Då kan det vara skönt att ha någon att kontakta och som vid behov rycker ut och hjälper till att ordna upp det hela. I fastighetsskötsel ingår tjänsten Felanmälan. Fastighets- och trygghetsjour är ni välkomna
att ha som en tilläggstjänst, då är hjälpen alltid nära oavsett tid på dygnet.

Vi hjälper er med

  • Tillsyn, skötsel och underhåll av inre och yttre miljö
  • Underhåll och reparationer
  • Snöröjning
  • Sophantering
  • Enklare snickerier
  • Felanmälan med uppföljning och återkoppling online

Ansvarig för fastighetsskötsel

Med HSB Malmös fastighetsskötsel blir er fastighet välskött

Fyll i ett kontaktformulär och få en offert på tjänster inom Fastighetsskötsel.

Kontakta oss

Nyfiken på HSB Malmös fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi har en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att klicka vidare och läsa!

Våra tjänster