Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice för bostadsrättsföreningar i Malmö

HSB Malmö erbjuder fastighetsservice med stor omsorg. En brf med välstädade trapphus, belysning som alltid fungerar och välskötta rabatter ger nöjda medlemmar. Att underhålla sin fastighet är ett enkelt sätt att skapa en trivsam och trygg miljö. Dessutom gör ett löpande underhåll att den behåller sitt värde lång tid framöver.
Fastighetsservice

Vi sköter om er fastighet som om den vore vår egen

Vi tar hand om all den dagliga skötseln av fastighetens allmänna utrymmen. Oavsett om det rör sig om skötseln av rabatten och tekniska installationer eller regelbunden tillsyn, städning och reparationer när något har gått sönder kan ni vända er till oss.  

Fastighetsservice efter era behov

Inom HSB Malmös Fastighetsservice erbjuder vi olika tjänster där vi ser till att er fastighet fungerar bra varje dag, från rabatten till trapphuset. Och dyker det upp något akut, allt från läckande rör till störande grannar, har vi dessutom en jourservice som snabbt rycker ut och hjälper till.

En välskött fastighet är både trygg och trivsam

Fyll i ett kontaktformulär och få en offert på tjänster inom fastighetsservice.

Kontakta oss

Nyfiken på HSB Malmös fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi har en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att klicka vidare och läsa!

Våra tjänster