Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Malmö

HSB Malmö erbjuder komplett teknisk förvaltning med långsiktighet, bred kompetens och lång erfarenhet. En väl underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin i en brf, det ger er även en säkrare och tryggare boendemiljö. För att hålla en fastighet i gott skick behöver den skötas om på rätt sätt.
Teknisk förvaltning i Malmö

Service som gör skillnad

Oavsett om du väljer att låta oss ta hand om hela er fastighetsförvaltning eller skräddarsy en lösning kan du vara säker på att ni får tjänster som gör både vardagen enklare och boendet tryggare.

När det handlar om mer långsiktiga åtgärder, som att lägga upp underhållsplaner, projektleda större renoveringar eller se över brandskyddet, kan du dra nytta av våra erfarna medarbetare.

Vi gör vardagen lite enklare

Med hjälp av vår tekniska förvaltning får ni tillgång till all den professionella kompetens och tekniska service ni behöver för att vårda och utveckla er fastighet.

Som fastighetsägare ansvarar en brf för att gällande lagar följs – så kallad egenkontroll. Vi hjälper er att sköta kontroller och besiktningar och att se till så er förenings fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav. Vi kan även se till att ni har rätt avtal och att leverantörer uppfyller sina uppdrag.

Förutom att ni kan få hjälp med bygg- och anläggningsarbeten, underhåll och underhållsplaner, kan vi hjälpa er med allt från fatta beslut vid stora frågor som stambyte eller relining till att se till så att er förening minskar klimatpåverkan och sänker driftkostnaderna.

Tillsammans med er tittar vi på era behov av teknisk förvaltning och hjälper er att hitta den bästa lösningen för er fastighet.

Förvaltning i delar eller helt paket. Välj själva bland våra tekniska tjänster:

Välkommen till oss även om ni inte är medlemmar i HSB!

Med hjälp av teknisk förvaltning i HSB Malmö bevarar ni värdet på er fastighet

Fyll i ett kontaktformulär och få en offert på tjänster inom teknisk förvaltning.

Kontakta oss

Nyfiken på HSB Malmös fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi har en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att klicka vidare och läsa!

Fastighetsförvaltning