Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi hjälper er att planera underhållet

Att planera underhållet för hela fastigheten är en av de viktigaste uppgifterna ni har som medlemmar i föreningen. Ni äger den tillsammans och den utgör grunden för era lägenheters framtida värde. Med en underhållsplan kan ni i god tid planera åtgärder och hålla koll på vilka investeringar som behöver göras i framtiden.
Underhållsplan

Undvik överraskningar

Med en underhållsplan förenklas föreningens långsiktiga förvaltande avsevärt – både ur ett tekniskt och ett ekonomiskt perspektiv. Den är en naturlig del av styrelsearbetet och bör finnas i alla föreningar för att främja medlemmarnas boendekvalitet.

Tips från underhållsplaneraren

Vi kan hjälpa er att ta fram en underhållsplan som gör det möjligt för er att planera långsiktigt och förutse kommande underhållsbehov. På så vis behöver det inte uppstå några överraskande situationer. Med planen som grund kan ni tryggt planera ekonomin och underhållet av fastigheten för en lång tid framöver.

Vill du veta mer om hur din förening kan göra en tydlig underhållsplan?

Kontakta:

Våra projektledare för underhållsplaner