Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Underhållsplan för brf

Att planera underhållet för hela fastigheten är en av de viktigaste uppgifterna ni har som bostadsrättsförening. Vi kan hjälpa er att ta fram en underhållsplan som gör det möjligt för er att planera långsiktigt och förutse kommande underhållsbehov. På så vis behöver det inte uppstå några överraskande situationer. Med planen som grund kan ni tryggt planera ekonomin och underhållet av fastigheten för en lång tid framöver.
Underhållsplan

Bygg en stadig grund

Att upprätta en underhållsplan från grunden är ett omfattande arbete som kan vara svårt för en styrelse att mäkta med på egen hand. Därför erbjuder vi tjänster för detta. Då ingår det att fastställa status på de olika byggdelarna, föreslå åtgärder, samt tidpunkt för dem, och budgetera en ungefärlig kostnad.

Håll planen levande

Vi hjälper er att hålla underhållsplanen levande kopplat till er budget, så att den uppdateras med utförda, ändrade och eventuellt tillkommande åtgärder.

Se de ekonomiska effekterna

Underhållsplanen finns digitalt och det är enkelt att få en överblick över kommande och utförda åtgärder. Genom att till exempel flytta åtgärder i tiden så ser ni direkt vilka ekonomiska effekter det ger och kan i god tid avsätta de medel som behövs.

Tips från underhållsplaneraren

Vill du veta mer om hur din förening kan göra en tydlig underhållsplan?

Kontakta:

Våra projektledare för underhållsplaner

Nyfiken på HSB Malmös fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi har en mängd smarta och bekväma servicelösningar, så det är all idé att klicka vidare och läsa!

Fastighetsförvaltning