Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi bygger, förvaltar och stannar kvar

De flesta byggare lämnar huset så fort färgen torkat. Men HSB stannar kvar i styrelsen och hjälper till med förvaltningen av fastigheten. Tillsammans med medlemmarna skapar vi det goda boendet.

När vi bygger tillsätts en styrelse som tar ansvar för bostadsrättsföreningens administration och ekonomi under byggtiden och fram till att de boende tar över. Bostadsrättsföreningen är medlem i HSB vilket innebär att den får professionell hjälp och stöd. Medlemskapet ger bostadsrättsföreningen möjlighet att ställa krav och påverka HSB. I alla HSBs bostadsrättsföreningar finns det en HSB-ledamot som ger stöd och kunskap till föreningens styrelse. HSB utser en professionell revisor med särskild kunskap om bostadsrättsföreningar.

Som medlem i HSB har du och din bostadsrättsförening rätt att ta del av en mängd gemensamma avtal för inköp av produkter och tjänster. Det kan vara sådant som försäkringar, bonära tjänster som städning, tidningar och målarfärg. Vi erbjuder även föreningen förvaltningstjänster inom ekonomi, administration och teknisk förvaltning. När vi bygger har vi i åtanke att vi ska förvalta fastigheten och det gör att vi är särskilt måna om att bygga med hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet, vilket bidrar till en ständig utveckling av det goda boendet i HSB.

Hållbarhet är grunden i vårt uppdrag och vision

I nära 100 år har HSB legat i framkant vad gäller innovation och utveckling för att ge fler människor tillgång till bra bostäder. Vi startade HSB utifrån en nyskapande idé för bättre boende och inflytande över den egna bostadssituationen. Det är samma idé som fortfarande driver oss framåt, vi kallar det för det goda boendet.

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid.

Vår hållbarhetsresa

HSB Norrs mål är inte att arbeta med hållbarhet. Vårt mål är att vara hållbara i allt vi gör. För oss handlar det om att ständigt förbättra vår egen organisation genom att ta ekonomiskt, ekologiskt och socialt ansvar, och samtidigt inspirera våra intressenter att göra detsamma. Klicka dig vidare och läsa mer om delar av vår hållbarhetsresa här!