Extrastämma genom poströstning 18 feb 2021

04 februari 2021 En extra föreningsstämma kommer att hållas genom poströstning den 18 februari 2021 för att fastställa beslut om stadgeändring gällande lägenhetsdörrarnas insida och beslag. Extrastämman kommer att ske enbart via poströstning för att minska risken för smittspridning av covid-19.
Extra föreningsstämma i HSB bostadsrättsförening Eknäs kommer att hållas genom poströstning den 18 februari 2021. Agenda och övrig information framgår i de bifogade filerna på denna sida (även utdelade till alla hushåll 2021-02-04).

Det är ytterst angeläget att föreningsstämmor i det rådande läget kan genomföras på ett sådant sätt att risken för smittspridning av coronaviruset och sjukdomen covid-19 minimeras. Det finns starka skäl att begränsa det fysiska deltagandet vid föreningsstämmor i så stor utsträckning som möjligt under den rådande situationen. För att minska smittspridningen har en tillfällig lag införts som medger att styrelsen kan besluta att en föreningsstämma ska genomföras med enbart poströstning. 


Styrelsen i HSB brf Eknäs har vid sitt styrelsemöte den 14 januari 2021, med anledning av ovanstående, beslutat att extra föreningsstämman den 18 februari 2021 ska genomföras med enbart poströstning för att minska risken för smittspridning av covid-19.

Poströstningen görs genom att lämna ifylld röstsedel i styrelsebrevlådan eller maila in rösten tillsammans med den unika säkerhetskoden som delats ut i brevlådan till votering@brfeknas.se. 

OBS! Det går inte att lämna några andra meddelanden på röstsedlarna eller via mejl.