Nyhetsbrev sommaren 2022

26 juni 2022
FÖRENINGSSTÄMMAN ​
I mars genomfördes den årliga föreningsstämman där 22 medlemmar valde att delta. Stämman röstade fram följande styrelse; Björn Johansson, Astrid Salter, Patrick Lindqvist och Andreas Hagsten. 
 
Under stämman fick medlemmarna möjlighet att se på plåten och färgen som kommer vara på fasaden och som är godkänd av Nacka kommun. Stämman beslutade även att Jonas Berglöf kommer att vara delaktig i att prognosticera föreningens ekonomi utifrån ramarna för balkong-och fasad-projektet. 
 
Flera beslut finns i stämmoprotokollet som går att hitta på föreningens hemsida. 
 
RENOVERINGSPROJEKTEN
Det är svårt att undgå att balkong-och fasadprojektet är i full gång – vilket betyder att vi varje dag kommer närmre målet! Under projektets gång så kommer det vara höga ljudvolymer, damm och byggare som springer både i våra fastigheter och på gården. Vi ber er alla ha hänsyn med det och precis som vi se att vi kommer närmre både finare hus och en bättre utemiljö för var dag som går. 
 
Det har kommit till styrelsens kännedom att informationen från entreprenörerna varit bristfällig vad gäller vad man ska plocka undan för att undvika skador på föremål. Vi rekommenderar därför er alla att plocka bort så mycket som möjligt när de ska arbeta hos er eller era grannar dvs. lämna ex. inte vaser eller andra ömtåliga föremål på hyllor som riskerar att skaka. 
 
GLAD SOMMAR!   ​
Sist men inte minst vill styrelsen vill även passa på att önska alla medlemmar en riktigt bra sommar! 
 
Vid eventuella frågor och funderingar, maila gärna styrelsen på styrelse@brfeknas.se.
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Brf Eknäs