Projektstart trapphusrenoveringen

12 oktober 2020

Under morgonen måndag 12 oktober har föreningens trapphusrenovering startat enligt plan. Projektet innebär att väggarna i samtliga trapphus målas i en enhetlig vit färg samt att varje hus får en egen fondfärg som målas på kortväggen på varje våningsplan. De befintliga träsocklarna byts ut till socklar i sten likt golvet, trapphusbelysningen kopplas till rörelsedetektor, lägenhetsdörrarna byts ut till nya säkerhetsdörrar utan brevinkast och samtidigt monteras en tidningshållare där namnbricka finns. Nya anslagstavlor sätts även upp i entréerna och nya postboxar installeras i de gamla sopförråden vid varje entré.

Förhoppningsvis kommer ni alla tycka att detta blir nytt och fint!

Starten skedde i hus 5, port C och D, nu i måndags den 12 oktober. Den beräknade tiden för varje trapphus vad gäller målning, elarbeten och golvarbeten är ca 2 veckor, och tidsplan för respektive hus kommer att sättas upp i portarna inom kort.

Vad gäller installation av de nya säkerhetsdörrarna kommer montaget påbörjas under v 47 i port 5 D.

Team Guardab som ansvarar för dörrbytet och installationen av postboxarna kommer att samla in nycklar till samtliga lägenheter innan arbetet påbörjas. Om man föredrar går det dock bra att istället vara hemma under sin montagedag.
Mer information om var man lämnar sin nyckel kommer framöver.

Vid eventuella frågor och funderingar, maila gärna styrelsen på styrelse@brfeknas.se.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Brf Eknäs