Poströstning tillåten inför extrastämma 24 aug

13 augusti 2021 Styrelsen har, med tanke på den pågående pandemin, beslutat att röstning inför kommande extra föreningsstämma ska kunna ske genom poströstning för att minska risken för smittspridning av covid-19.
Med tanke på att de kommande renoveringsprojekten är betydande anser styrelsen att det är viktigt att göra det vi kan för att maximera medlemmarnas möjligheter att rösta i besluten trots den pågående pandemin. Därav har styrelsen idag fattat beslutet att tillåta poströstning inför den kommande stämman.
 
Det är ytterst angeläget att föreningsstämmor i det rådande läget kan genomföras på ett sådant sätt att risken för smittspridning av coronaviruset och sjukdomen covid-19 minimeras. Det finns starka skäl att begränsa det fysiska deltagandet vid föreningsstämmor i så stor utsträckning som möjligt under den rådande situationen. För att minska smittspridningen har en tillfällig lag införts som medger att styrelsen kan besluta att medlemmarna i bostadsrättsförening kan poströsta inför föreningsstämma.
 
Poströstningen görs genom att lämna ifylld röstsedel i styrelsebrevlådan bredvid tvättstugorna i hus 5 eller genom att maila in rösten tillsammans med den unika säkerhetskoden som delats ut i postboxen till votering@brfeknas.se. Röstsedel har delats ut till alla hushåll 2021-08-13 och finns även i den bifogade filen på denna sida.
 
Information om styrelsens förslag finns i de bifogade filerna på https://www.hsb.se/stockholm/brf/eknas/nyheter/kallelse-till-extrastamma-24-aug-2021/ (även utdelade till alla hushåll 2021-08-10).
 
OBS! Det går inte att lämna några andra meddelanden på röstsedlarna eller via mejl.
Underlag inför poströstning till extra föreningsstämma