Nyhetsbrev vintern 2020

14 december 2020
Brandvarnare
Tredje advent och julen är nu här och med det de levande ljusens högsäsong. Vi i styrelsen vill därför påminna alla att släcka ljusen när ni går hemifrån. Det kan också vara bra att kontrollera era brandvarnare så att de fungerar som de ska.
 
Tips för att fästa julkransar och annat på dörren
För de som vill sätta upp en krans på sin dörr inför julen vill styrelsen tipsa om att magneter fäster på de nya lägenhetsdörrarnas in- och utsida och kan därför användas för att hålla en krans utan att riskera att göra någon permanent påverkan på dörren.
 
Ett annat alternativ är att hänga kransen med ett band som fästs på dörrens insida med tejp eller annan tillfällig häftmassa.
 
Cyklar och andra saker i cykelställen
Styrelsen har uppmärksammats på att det fortfarande är en del cyklar, sparkcyklar, och annat i/vid våra cykelställ. De saker som inte används ber vi att man plockar undan och om lämpligt placerar i cykelförråden uppmärkta med namn och adress. Detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret för att underlätta vid snöröjning.
De cyklar som fortfarande används ber vi att man ställer i cykelställen så att de inte ligger på marken.
 
Nytt välkomstbrev
Styrelsen håller på att färdigställa ett nytt välkomstbrev som kommer att lämnas ut till nya medlemmar som flyttar in i föreningen. För att säkerställa att även föreningens nuvarande medlemmar har informationen kommer brevet även delas ut i brevlådorna inom kort.
 
Trapphusprojektet
Projektet rullar på enligt plan, arbetet har kommit en bra bit på vägen i samtliga hus där förhoppningen nu är att ha majoriteten av projektet färdigt innan årets slut. Se gärna det separata informationsbrevet för mer information om projektet, en beskrivning av målbilden för slutresultatet samt uppkomna frågor och svar.
 
Vid eventuella frågor och funderingar, maila gärna styrelsen på styrelse@brfeknas.se.
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Brf Eknäs