Styrelsens månadsbrev augusti 2021

03 september 2021 Hösten har anlänt och terminens första styrelsemöte är avklarat – vilket känns härligt!

Hej! 

Vi har mycket positivt på gång i föreningen inte minst lite trevligt att scener till Kristallen vinnaren och succéserien Tunna blå linjen, säsong 2, ska spelas in på vår förening i höst. 

Ekonomin i föreningen är fortsatt god och vi har lägre utgifter för underhåll, så här långt på året!  


8 Laddstationer för el & hybridbilar är på plats och tas snart i drift. Önskar du en parkeringsplats med ladd möjligheter så hör av dig till fastighetskontoret. Kostnaden för att tanka är f n 2 kr/kWh vilket är ett bra pris! Priset för p-platsen för el/laddhybrider är 700 kr/mån. Föreningen kommer ha två kölistor framöver – en för vanliga bilar och en för bilar som behöver laddas. Du behöver äga en laddbar bil för att få stå på en laddplats. Mer information och instruktioner finner du även på hemsidan.


Trapphusen
: Två trapphus provmålas på Erikslustvägen 36 B & D. Vi provmålar är för att vi medlemmar skall få möjlighet att ta ställning till olika färgalternativ samt se hur färgerna ser ut i verkligheten. Hur vi röstar, lämnar kommentarer kommer in i testtrapphusen etc kommer det information kring senare. Utformning och färgsättning, är framtagna av Agneta Hahne Arkitekter. Agneta har lång erfarenhet av färgsättning och utformning med tidstypisk anda.

Ny underhållsplan är beställd – fastigheten är vår viktigaste tillgång i föreningen och vi har beställt en ny underhållsbesiktning med tillhörande underhållsplan som med mindre uppdateringar ska leva under de kommande 15 åren. Leverantör är Granlunds.