Aktuell information maj 2019

09 maj 2019

Stort tack till alla som deltog i städdagen!

Ett stort, stort tack till alla som trotsade det dåliga vädret och deltog i städdagen!En jättebra insats av all som gjorde vårt område rent och fint efter vintern.

 Målningen

Målningen av våra hus går enligt planerna och vi har nu fått ett pris från JIR Måleriservice för att sätta upp markiser om man vill ha hjälp med det. Det kostar 500 kr + moms för små markiser och 1000 kr + moms för stora markiser. Eventuella elarbeten ingår ej. Ta direktkontakt med företaget om du vill beställa.

Hänvisningsskyltar

Efter att målningsarbetena avslutats kommer vi att sätta upp nya tydligare hänvisningsskyltar i området så att besökare lättare ska kunna hitta rätt i området. Tänk också på att tydligt märka upp din egen brevlåda med gatunummer. Föreningen erbjuder självhäftande siffror i enkelt utförande för de som önskar. Kontakta någon i styrelsen om du vill ha.

 Omärkta cyklar

Nu återstår endast fyra cyklar som vi efter städdagen inte hittat någon ägare till. Cyklarna kommer därför att anmälas till Polisen som upphittade och efter tre månader tillfaller de föreningen som då kommer att slänga dem. Ta kontakt med någon i styrelsen om du tror att någon av cyklarna tillhör dig.

 HSB Mölndals hemsida

Förutom vår egen hemsida vill vi även slå ett slag för HSB Mölndals hemsida där man kan hitta mycket nyttig information för HSB-medlemmar, tex rabatter, föreläsningar, resor, gratisbiljetter m.m. Adressen är www.hsb.se/molndal

 Påminnelse om årsstämman  

Till sist vill vi påminna om att anmäla sig till årsstämman den 21 maj kl 19.00. Sista anmälningsdag är 16 maj.

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Till nyhetslistan