Allmän information September

23 september 2022 Hösten börjar äntligen göra sitt intåg på riktigt med sprakande färger och tända ljus om kvällen- men glöm inte att släcka dom efter dig! Styrelsen önskar delge nedan information från senaste mötet.

Vi med uteplatser

Vi uppmanar våra medägare som innehar uteplats(er) att tillse det underhåll de förtjänar för egen och föreningens allmänna trivsel.

 

Städdagen

Nytt datum för städdag är 12:e november. Vi samlas 10.00 utanför föreningslokalen och hjälps åt att underhålla samt förbereda vårt område för vintern. Ta vara på möjligheten att träffa dina medägare och bidra till vårt områdes underhåll och trivsel. Container kommer att tillhandahållas men påminner redan nu att denna inte är för farligt avfall så som elektronik och målarfärg.

 

Gruppavtal TV och bredband

Tiden går fort och från och med november kommer vi att kunna registrera oss hos vår nya leverantör Telia för TV och Bredband. Vi påminner igen att ni således inte tecknar nya abonnemang hos era nuvarande leverantörer och eventuellt avslutar befintliga bredbands- och TV-tilläggsavtal från och med sista november. Mer detaljerad information kring övergången kommer att tillhandahållas.

 

Webbinarium

Som bostadsrättinnehavare finns det både rättigheter och skyldigheter. 12:e oktober 17.30-18.30 erbjuder HSB ett gratis webbinarium där vi kan ta del av detta och mera. Agenda och anmälan finner ni här. Sista anmälningsdag är 10:e oktober.

 

 

 

 


Till nyhetslistan