Allmän information September

13 september 2021 Kära medägare! Tiden går fort och vi är nu i september där vi i styrelsen haft månades möte, kanske via Teams för sista gången? Om det är något som denna pandemi lärt många av oss så är det anpassning, där digitala verktyg möjliggjort full tillgänglighet och bibehållen verksamhet för exempelvis oss i styrelsen. Vänligen ta del av informationen nedan som i vanlig orning också finns att tillgå på vår HSB-sida.
  • Pandemirestriktionerna lättas den 29:e september och om det förblir kommer vi äntligen kunna genomföra städdagen tillsammans den 13:e oktober 10.00!

  • De lättade restriktionerna innebär också att föreningslokalen kommer att bli tillgänglig att hyra igen.

  • Alternativa påsar till kompost/mat-avfallet (bruna kärlen) har diskuterats. Styrelsen har kontrollerat gällande regler för så kallade bionedbrytbara plastpåsar för matavfall och dessa är inte tillåtna av Mölndals kommun, endast de specifika för ändamålet i papper är tillåtna

  • Boulebanan är färdig och den ska invigas med bubbel och prova-på spel den 22:a september 16.00-19.00! Det läggs en separat inbjudan som event i vår Facebook-kanal.


Ta hand om er och varandra!


Till nyhetslistan