IMD inloggning till "Min Energi" Uppdaterad info 2019-01-16

11 januari 2019 Nu har "Min energi" uppdaterats så att du nu även ser du vad din förbrukning kostar. Du som ännu inte begärt uppgifter för inloggning till portalen, se inlägget nedan Nu har våra mätare kopplats upp i portalen "Min energi" Där kan man följa upp sin förbrukning av värme och vatten. I början på nästa vecka får föreningen inloggningsuppgifter till alla boende. Här nedan kommer info hur du får dina inloggningsuppgifter.

För att detta ska gå snabbt och enkelt gör vi så här:

Skicka ett mail till brf_solhem@hotmail.com

i ämnesraden skriv IMD och ditt lägenhetsnr tex "IMD lgh 25

i mailet skriver du för och efternamn.
(du behöver inte skriva några artiga hälsningsfraser, räcker med namn.)

När vi fått era uppgifter lägger vi dem som bilaga och svarar i samma mail.
I denna bilaga finns förutom dina inloggningsuppgifter även en snabbmanual för var/hur man loggar in och hur man kan klicka för att se olika uppgifter.

För dig som inte har någon mail löser vi naturligtvis så ni får era uppgifter ändå. Men vi tackar på förhand för att ni som har mail använder denna för att underlätta vår hantering.

För er som mailat hoppas vi kunna skicka uppgifterna senast onsdag, ni som inte mailar får era inlogg någon vecka senare.

För de som önskar kommer vi hålla en enklare utbildning i hur man hanterar "min energi"  i föreningslokalen i början på februari. Datum och tid meddelas senare.

hälsningar//Styrelsen

 

 


Till nyhetslistan