Ny styrelse

05 juni 2019 Den 22 maj hade vi vår årsstämma och då valdes bland annat en ny styrelse. Jonas Nero, vår tidigare sekreterare, hade valt att inte ställa upp för omval och avtackades på stämman. Som ny styrelseledamot valdes Linda Iglamyhr på stämman och styrelsen består av 7 ledamöter, inkl vår HSB-representant Åsa Andersson.

Den 22 maj hade vi vår årsstämma och då valdes bland annat en ny styrelse. Jonas Nero, vår tidigare sekreterare, hade valt att inte ställa upp för omval och avtackades på stämman. Som ny styrelseledamot valdes Linda Iglamyhr på stämman och styrelsen består av 7 ledamöter, inkl vår HSB-representant Åsa Andersson.

Den 3 juni hade den nya styrelsen sitt första och konstituerande möte då olika formella poster tillsattes och ansvarsområden fördelades mellan ledamöterna. Här kommer information om de poster som tillsattes på mötet. En ny lista över kontaktpersoner för olika ansvarsområden finns också här på hemsidan (Se För våra medlemmar). Vi vill uppmana alla att titta i den listan så att ni kan kontakta rätt person om ni har några frågor!

Styrelsen träffas igen för vårt första möte för hösten den 20 augusti.

Ordförande: Ronny Thörnqvist
Vice ordförande: Jesper Wedebrand
Sekreterare: Linda Iglamyhr
Vice sekreterare: Robert Bengtsson Bärkroth
Studieorganisatör: Linda Iglamyhr
Ledamot: Nisad Mustafic, Lena Molin Johansson
HSB Mölndals ledamot: Åsa Andersson
Representant till HSB Mölndals fullmäktige: Lena Molin Johansson