Allmän information April

26 april 2022 Trädens knoppar har exploderat och fåglarnas lockrop ljuder omkring oss! Våren är här och med den lite information från senaste styrelsemötet samt ett stort TACK till alla som bidragit till trivse och underhåll av vårt område under och i anslutning till vår städdag.

Årsstämman 15:e juni

Att möta sina medägare och göra sin röst hörd är essensen av en bostadsrättsförenings årsmöte. Lägg din motion via "Styrelse & Kontakt", inbjudan och mer information kommer.

 

Besiktning av lägenheter

Då installationen av laddstolpar till parkeringen tar mycket tid och fokus nu har lägenhetsbesiktningarna dragit ut på tiden och kommer att återupptas när stolparna är på plats.

 

Stänga elstängslet

Det har noterats att elstängslet inte stängts ordentligt efter öppning. Om det är barn som slarvat eller inte orkat stänga till båda ledningarna ber vi föräldrarna att ha lite extra koll.

 

Gräsklippargruppen

Att inte anlita entrepenad för underhåll av våra grönområden sparar mycket pengar för vår förening, men den är beroende av de frivilliga insatser som bemannar gräsklippargruppen. Vi behöver en person till, så anmäl dig till Nisad Mustafic, Ålegårdsgatan 201.

 


Till nyhetslistan