Allmän information Juni

18 juni 2021 Juni månad och värmen har böljat över oss när jag nu skriver detta. Styrelsen har haft sitt sista möte innan sommaruppehållet och vill delge nedan information.
Vi önskar Mette Bork och Maria Sköld varmt välkomna till styrelsen!
I och med förändringen av styrelsemedlemmar har kontaktlistan för ansvarsområdena uppdaterats. Du finner den under "Styrelse & Kontakt".
Årsmötet genomfördes av HSB och protokollet finns att tillgå på Mitt HSB under Mina dokument.
 
Det har vid flertalet tillfällen noterats att nycklar lämnats kvar i vägbommen medan ärenden genomförts hemmavid. Syftet med bommarna är att minska trafiken i vårt område men tänk också på stöldrisken då nyckeln går till både cykel- och redskapsförråd samt det arbete och omkostnader det skulle innebära att byta dessa lås.
 
Det har också, trots uppmaningar, noterats att sopor lämnats på andra platser än i soprummet. Att tvinga andra medboende att ombesörja borttag där fåglar hunnit dra ut innehållet är inte förenligt med våra trivselregler. Förutom fåglar lockas även råttor till dessa påsar.
Ta ditt ansvar, visa respekt och vi får den boendemiljö vi alla önskar och förväntar oss.
 
Avslutningsvis önskar vi i styrelsen en riktigt trevlig sommar! Vi tar nu en liten paus för att återuppta styrelsemötena i augusti. Sköt om er och varandra!

Till nyhetslistan