Allmän information Oktober

25 oktober 2022 Hösten bjuder på hela sitt spektrum av väder och vi rustar oss för vintern. Lite information från senaste styrelsemötet att ta del av nedan och vi ber er att särskilt uppmärksamma det kommande bytet av vår TV- och bredbandsleverantör.

Brf Solhems hyresavgifter år 2023

Föreningens budget för år 2023 är färdigställd och våra hyresavgifter fastslagna. Ingen av oss har väl kunnat undvika de utmaningar som inte bara vårt land ställts och står inför gällande ekonomin där såväl företag och privatperson, så också för vår bostadsrättsförening att bemöta. I bifogad fil "Information hyresavin 2023" finner du detaljer kring de förändrade avgifterna för kommande år.

 

Städdagen 12:e november

Städdagen är en uppskattad tradition då vi inte bara tillser att höja och bibehålla trivseln i vårt gemensamma ansvarsområde, utan också för den möjlighet vi har att faktiskt träffa och lära känna våra medägare. Vi bjuder på lunch där styrelsen delger lite allmän information samt en och annan överraskning för stora och små. Vi samlas 10.00 utanför föreningslokalen där också redskapsboden finns. Välkomna!

 

Nytt gruppavtal för TV och Bredband

30:e november löper vårt nuvarande avtal ut med Telenor. Från och med 1:a november har vi möjlighet att aktivera och därmed tillhandahållas de nya boxarna för TV och Bredband från Telia. Telenor kommer att kontakta respektive medlem för retur av nuvarande TV-box och vi påminner igen de som har annan bredbandsleverantör än Telia att avsluta detta. Mer information hittar du i filen "Telia information Brf Solhem" nedan.


Till nyhetslistan