Allmän information Augusti

30 augusti 2021 Så är vi snart i september och styrelsen har återupptagit sin verksamhet efter en sommar vi hoppas för alla har varit god. De flesta i styrelsen har erhållit full vaccinering, men vi använder oss fortfarande av Teams så som många arbetsplatser också ännu gör. Nedan följer lite aktuell information att ta del av.
  • Boulebanan är under färdigställande nere invid lekplatsen. Det blir två banor med möjlighet till tre och ett bokingssystem kommer att tillhandahållas när allt är klart. Det ser vi fram emot!

  • Med underlag av föreningens enkätresultat gällande gruppavtal för TV- och Bredband kommer vi att teckna ett sådant. Därför uppmanar vi alla medlemmar att inte teckna några nya fleråriga avtal.

  • Besiktning av lägenheter rekommenderas enligt HSB stadgar att utföras vart tredje år. Nu är det drygt sex år sedan sist och vi kommer därför att återuppta dessa. Besiktare är fullvaccinerade och bär munskydd, men det finns också möjlighet för den boende att inte närvara om så är att föredra. Vi kontaktar respektive medlem när det är dags.