Allmän information Januari 2021 och Årsberättelse 2021

28 januari 2022 Nytt år, nya förväntningar och kvarhängande pandemivirus. Livet går vidare i vår Brf Solhem och årets första styrelsemöte har ägt rum. Ta del av vår Årsberättelse för det gångna året och den allmäna informationen nedan.

Parkeringsavtalen

Stort tack för er snabba respons och singering! Den andra kopian kommer att återlämnas inom snar framtid.

 

Utemiljön

Styrelsen beslutade i höstas att vid vårens städdag spraya ättika för att försöka avskräcka katter att utföra sina behov i lekplatsens sand, samt tillse en mindre sandlåda med lock. Vi har också sett över andra alternativ så som bark eller plastmatta av den typ många lekplatser tillämpar idag men fick av konstnadsskäl prioritera ned dessa. 
Nya parkbänkar planeras vid naturliga mötesplatser i ett led att höja trivseln i vårt område.

 

Trapphusen

På grund av brandsäkerheten påminner vi om att ingenting får förvaras i våra trapphus på varken golv eller väggar för att inte möjliggöra bränsle för brand eller hinder vid utrymning.

 

Styrelsens planerade möten

Vårens styrelsemöten är planerade 23/2, 23/3, 20/4, 18/5 samt 22/6.
Årsstämman 15/6.
Tänk på att en motion behöver lämnas in i god tid innan via formulär du hittar under "Styrelse & Kontakt".

 

Städdag

Vårens städdag och vår möjlighet att mötas, umgås och tillse vårt område blir den andra april. Mer information och anmälan kommer längre fram.

 

Gruppavtal TV- och bredband

Vi påminner att vårt nuvarande avtal med Telenor för TV går ut 2022-11-30 och därmed uppmanar er att inte teckna några nya mångåriga avtal. Har ni befintliga avtal med Telia idag, kommer övergången att hanteras av dem.


Till nyhetslistan