Allmän information November

28 november 2022 Inte mycket att delge från styrelsen efter denna månadens möte, ta del av den nedan.

Städdagen

Ett stort TACK till alla som kunde och ville delta vid vår städdag, roligt att se så många träffas, hjälpas åt och mysa runt grillen!

 

Julgranen

Ingen av oss har kunnat undgå att notera den utveckling ekonomin tagit den senaste tiden. Inflation med ökade kostnader som inte bara påverkar oss som privatpersoner men också en bostadsrättsförening. Likväl har vi valt att tända vår julgran då den har låg förbrukning med sina LED-lampor och det värde den bidrar med i vårt både bildliga och bokstavliga mörker.

 

TV- och Bredband

Som tidigare kommunicerats avlutas vårt gruppavtal för TV med Telenor den sista november, så har du inte aktiverat ditt konto hos telia.se/aktivera så är det hög tid nu. 
Nuvarande TV-box från Telenor med tillhörande fjärrkontroll och eladapter ska returneras med den retursedel du erhållit senast 13:e december.
Den vita medieomvandlaren från Inteno som sitter närmast uttaget i din vägg där du får in signalen (4:orna tex utanför sovrum på övervåning, 3:orna i hallen), ska inte returneras eller tas bort. Den tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid avflytt. De nya enheterna från Telia är den enskilde medlemmens ansvar och tas med vid avflytt, alternativt returneras.

Ta hand om er och varandra!


Till nyhetslistan