Allmän information Juni/Juli

17 juli 2023 Så var sommaren i sitt esse med ömsom sol och ömsom vatten. Styrelsen önskar alla en trevlig sommar och delger nedan information.

Påminnelse soprummet

Efter flertalet noterade felaktigheter nödgas vi återigen påminna alla om vikten av att sortera vårt avfall korrekt. Detta för att undvika risk för straffavgifter som inte kan betalas på annat sätt än genom våra månadsavgifter. Likaså större volymer då utomstående kan använda vårt soprum när vi lämnar det olåst.

 

Styrelsens konstituering

Vi tackar alla som deltog vid föreningens årsstämma. Ert engagemang är viktigt! Av de sittande, åter- och nyvalda styrelsemedlemmarna har styrelsen beslutat förjande sammansättning:

Ordförande: Ronny Thörnqvist
Vice ordförande: Jesper Wedebrand
Sekreterare: Linda Iglamyhr
Vice sekreterare: Jonathan Molin
Ledamot, utsedd av HSB Mölndal: Robert Hansson
Ansvarig för utbildning av medlemmar: Maria Sköld

 

Kontaktlista för ansvarsområden

Under "Styrelse & Kontakt" finner du föreningens kontaktpersoner för våra olika ansvarsområden. Observera att felanmälan och fastighetsfrågor hanteras via vårt formulär här.

 

Solhemsmästerskapen

Du har väl inte missat premiären av Solhemsmästerskapen i boule den 26:e augusti? Anmäl dig här senaste den 12:e augusti eller kom och heja, träffa och mingla med dina medägare. Vi bjuder på något att förtära och hoppas på fint väder. Välkommen!

 

Arbetsdagen

Den 11:e november samlas vi igen för vår traditionella arbetsdag då vi tillsammans tillser underhåll och trivsel i vårt gemensamma ansvarsområde - utemiljön. Detta brukar vara ett uppskattat inslag då vi kan träffas, bidra och äta lunch tillsammans. Klockan 10.00 samlas vi utanför föreningslokalen. Välkommen!

 

Budgetlördag

Den 14:e okober håller styrelsen sitt erforderliga budgetmöte där de kommande åren ska uppskattas, med fokus på att fastställa nästkommande. Hur ser vårt låneläge ut och vår fleråriga underhållsplan i förhållande till våra befintliga och estimerade inkomster (hyresavgifter) och utgifter (låneräntor, fastighetsunderhåll, el- och vatten, avfall etc)? Har du någon fråga, input eller önskemål, tveka inte att kontakta oss genom en skrivelse här

 


Till nyhetslistan