Allmän information April

13 april 2021 Våren är här med sitt nyckfulla väder men ljusare dagar. Styrelsens möten fortlöper virtuellt via Teams och har nedan information att delge.

Stort tack till alla som bidragit till att underhålla och upprätthålla trivseln i vårt område! Mycket löv och kvistar har avyttrats till skogen och de säckar som fyllts ber vi er transportera ned till redskapsförrådet för styrelsen att ombesörja.

Med den kommande sommaren kommer ofta renoveringsprojekten och vi påminner att alla ombyggnationer eller större renoveringar så som ombyggnation av altan kräver en skrivelse till styrelsen. Formulär hittar du under "Styrelse & Kontakt". 

Till sommaren hör också gräsklippning. Vi medägare sparar mycket pengar på att själva klippa och underhålla våra grönområden och behöver nu fler frivilliga. Kontakta Nisad Mustafic (201) 0739-850664.

Inom närmaste tid kommer en enkät att skickas ut till alla i vår förening. Vi är tacksamma om den kan besvaras så snart som möjligt.

Med de omständigheter vi nu länge levt med har också regelverken kring årsstämmor anpassats. För att säkerställa korrekt genomförande har styrelsen beslutat att låta HSB arrangera detta och mer detaljerad information kommer i separat post.


Till nyhetslistan