Allmän information Augusti

29 augusti 2022 Styrelsen hoppas att alla haft en bra sommar när vi nu är tillbaka efter semesteruppehållet och haft vårt första möte. Ta del av nedan information och notera datum för vår sedvanliga arbetsdag i oktober.

Påminnelse gällande avyttring av avfall

Vi ber alla medlemmar och boende i vår förening att inte avyttra trädgårdsavfall utanför elstängslet. Vildsvinen har varit väldigt aktiva på flera platser längs med vårt område och detta avfall lockar djuren ytterligare.

 

Höstens styrelsemöten

September 21
Oktober 19
November 23
December 21

Kom ihåg att lämna in din skrivelse i god tid för styrelsen att ta upp vid nästkommande möte. Du hittar formuläret under "Styrelse & Kontakt" - "Skrivelse till styrelsen", länk öppnas i nytt fönster här.

 

Arbetsdagen

29:e oktober möts vi för att tillsammans tillse och förbereda vårt närområde inför vintern. Ta chansen att träffa dina grannar och medägare samt bidra till det underhåll vi själva ansvarar för som bostadsrättsförening.

 

Månadens underhållstips

I våra lägenheter finns en del objekt där ansvar för tillsyn och underhåll åligger oss boende och inte föreningen. Detta är lätt att glömma av och går det för länge är det inte värt att reparera vilket medför onödiga kostnader för den enskilde. 
I stadgarna som finns under "Styrelse & Kontakt" - Stadgar och Personuppgiftspolicy" finns det reglerat vad du som boende ansvarar för, men det framgår inte hur du ska göra eller beskrivet hur ofta osv. Därav är syftet med månadens underhållstips att verka som påminnelse för att förebygga onödiga kostnader men också hjälpa med råd och tips för hur och vad som behöver göras. Dessa kommer att publiceras som separata inlägg på FB och Hemsida.

 


Till nyhetslistan