Allmän information December

22 december 2021 Julen står för dörren och styrelsen delger information från årets sista möte. Från och med den 23:e december höjer Folkhälsomyndigheten restriktionerna än en gång, vilket har viss påverkan också på vår förening.

Föreningslokalen

På grund av de nya restriktionerna kan föreningslokalen inte hyras ut, men så snart det blir möjligt igen låter vi er veta.

 

Sopsortering under jul- och nyårshelgen

Extra tömning av våra gröna behållare för brännbart restavfall har beställts till dagen innan julafton, så släng så mycket som möjligt innan denna dag så klarar vi oss bättre över julhelgen. De gröna behållarna töms på måndag. Enligt Mölndals stad skall julklappspapper sorteras som pappersförpackningar och därmed i blå behållare (inta att förväxlas med den blå för tidningspapper). Snören, rosetter och annat hör till de gröna för brännbart restavfall. De blå kärlen töms på onsdagar.

 

Nya personer till gräsklippargruppen

Gräsklippargruppen söker nya personer då vi fått en vakans till nästa år. Att vi har frivilliga medägare som bidrar med detta underhåll sparar föreningen stora kostnader som annars hade hamnat på våra årsavgifter. Vi uppmanar därför villiga gräsklippare att anmäla sitt intresse till Nisad på 0739-85 06 64.

 

Nya avtal för parkeringar och garage

I samband med att vi nästa år kommer att erbjuda laddplatser för elbilar behöver vi skriva om våra avtal för alla som hyr parkeringsplats och/eller garage. Ni kommer därför att får ett nytt avtal i era brevlådor för påskrift och återlämnande till styrelsens parkeringsansvarig. Rent formellt kallas detta för villkorsändring av avtalen.
När det gäller avtalen för parkeringsplatser är det enkelt då det är enbart uppsägningstiden som ändras. För garagen gäller dock att man som hyrestagare behöver göra några val. Bland annat kommer motorvärmaruttag i fortsättningen att bli ett tillval mot extra kostnad vilket vi tidigare informerat om. Utförlig instruktion om dessa val och vad de innebär kostnadsmässigt kommer att bifigas de nya avtalen.

Avslutningsvis vill Styrelsen tacka alla medlemmar för det gångna året och alla frivilliga insatser som gjorts.