Markarbete vid flaggstången

27 augusti 2017 Gäller ca 3 veckor med preliminär start v36-37

Mölndals energi förbereder fjärrvärmedragning till den nya förskolan som byggs på fd HML vallen. Matarledning som skall anslutas ligger på vår mark under norra parkeringen och anslutningspunkten ligger nära vår flaggstång. Det innebär att det behöver spärras av och grävas på ett mindre avsnitt på vår parkering samt ett dike över Ålegårdsgatan in mot kommande förskolan (gulmarkerat på foto anger ungefärligt område som grävs).

 

Hur påverkas vi som bor här?

Den stora förändringen är att vi kommer vara utan flaggstång i 3 veckor och vi kommer se staket som spärrar av runt arbetsområdet där flaggstången står. I övrigt är störningarna ganska blygsamma…

  •  Arbetsdiket över Ålegårdsgatan kommer vara täckt med plåtar och man kan köra som vanligt. Sopbilar, post och övriga transporter kommer alltså fungera utan störning.
  •  Passagen till norra parkeringen kommer vara smalare under byggtiden pga avspärrning, men med undantag för enstaka tillfällen helt fritt att köra. Södra parkeringen påverkas inte alls.
  •  De dagar då grävarbete pågår, kommer det naturligtvis vara blockerat när maskinen jobbar. Då löses varje passage i samarbete mellan bilförare och maskinförare (gäller bara enstaka dagar och bara vissa perioder under de dagarna).

 Har ni några frågor om detta, kontakta någon i styrelsen.