Din nya fjärrkontroll till Mediahubben

11 oktober 2021

Bifogat dokument finner ni en tydlig och bra guide för hur ni använder er nya fjärrkontroll till Telenors mediahubb.

Om ni har möjlighet, hämta gärna hem dokumentet och skriv ut för att lättare kunna förstå vad varje knapp avser. 

Extra noteringar utöver Telenors broschyr, vänligen läs nedan:

I broschyren står det under punkt 2 Bekräfta att den knappen (OK) ska man trycka på om man är nöjd med markerat val. Men knappen har fler funktioner.

1. Starta om ett program:
Om man kommer in mitt i ett pågående program men vill se det från början, tryck då på OK två gånger. Då kommer det upp en sida med bla information om pågående program. Till vänster på sidan finns olika menyval. Tryck högst upp på 3 Navigering och välj Börja om. Bekräfta genom att trycka på OK.

2.Text till vissa program:
Om man vill texta ett pågående program, tryck då på OK två gånger. Då kommer det upp en sida med bla information om pågående program. Till vänster på sidan finns olika menyval. Här kan man välja Text-tv. Tryck då högst upp på 3 Navigering och välj Text-Tv. Bekräfta ditt val med OK. Tryck sedan på OK en gång till. Då kommer en siffermeny upp. Välj för SVT-program 199 genom att trycka på 3 Navigering. Styr till den siffra du vill komma till (vald siffra får vit bakgrund) och tryck sedan på OK. Om du skriver in 199 så kommer textningen starta på valt SVT-program.

3. Välj att se ett tidigare program:
Om du vill se ett program som redan sänts, använd knappen 5 Guide och backa sedan i programmenyn med 3 Navigering och sedan på OK när du valt program. Program som är utgråade går ej att starta om. Man kan gå 7 dagar bakåt i tiden.

Hälsningar,
Styrelsen


Till nyhetslistan