Status stamspolning i Brf Venus

05 november 2020

Stamspolningen på Meteorvägen är avslutad sedan en dryg vecka tillbaka och nu pågår arbete i stället på Kometvägen. Arbetet ska pågå fram vill och med vecka 47 med reservation för eventuella förseningar.

Arbetet har fungerat bra och vi vill tacka er för att de som utför arbetet har fått tillgång till era lägenheter. GR avloppsrensning som utför arbetet har fått tillgång till samtliga lägenheter där arbetet genomförts. Vi hoppas givetvis att det ska se likadant när de avslutat arbetet.

Spolningen görs för att vi ska få bort eventuella proppar av fett och annat i våra stammar och under detta arbete kan det, ytterst sällan, uppstå att vatten kommer upp i lägenheter. Om detta skulle ske så är det viktigt att ni snarast kontaktar fastighetsskötaren på telefonnummer 010 442 11 00 på dagtid alternativt jouren på kvällstid 08 695 00 00 så att skadan åtgärdas omgående.

Om översvämningen beror på arbetet med stamspolningen så kommer ni givetvis inte personligen drabbas ekonomiskt av detta. Även arbetet med eventuell städning efter kommer föreningen hjälpa till med.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

 


Till nyhetslistan