Entrérenovering och skydd på dörrhandtag

16 oktober 2020

Entrémålningen börjar nu närma sig sitt slut. Efter sommaren, inför slutbesiktningen, genomförde hela styrelsen en egen kontroll inför kontrollbesiktningen för att se om alla punkter som skulle vara åtgärdade också var det.
Eftersom vi i styrelsen inte var nöjda med vad vi såg återtogs arbete med att åtgärda punkter som inte varit åtgärdade. Men nu börjar vi äntligen se ett slut på måleriarbetet. För Kometvägen återstår dock lite målningsarbete med bland annat hissdörrar i källaren, bjälklagen mellan våningarna samt siffror och skyltar som ska sättas upp på våningsplanen. 

Nu är det upp till oss medlemmar att se till att det fortsätter vara fint i våra entréer och trapphus. Vi får som tidigare meddelats absolut inte skruva upp tavlor, brevlådor och annat utanför våra egna dörrar. Och under närmaste veckor kommer fastighetsservice installera buffarna på utsidan på alla lägenhetsdörrars handtag. Dessa ska skydda den nymålade väggen från skador som kan orsakas av dörrhandtag som slår in i väggen vid dörröppningen. 

Det är förstås mycket viktigt att buffarna inte tas bort av medlemmar. Skulle någon gå sönder eller försvinna framöver, gör då en felanmälan direkt så sätts det upp en ny av fastighetsskötaren. Nya soffor som ska ersätta de tidigare är också på gång till Kometvägen. Tavlor kommer också att sätta upp, såväl på Kometvägen som på Meteorvägen.

Hälsningar, 
styrelsen 


Till nyhetslistan