LA Assistans störningsjour

05 augusti 2020

Styrelsen vill ytterligare öka tryggheten och trivseln i fastigheterna och har tecknat ett avtal med LA Assistans gällande störningar.

Det har gjorts i syfte för att trygga medlemmarna samt hjälpa- och ge support om ni upplever att grannen inte lyssnar. I de allra flesta fallen är dock det bästa att själv kontakta grannen som stör.

LA Assistans avhyser folk som tagit sig in i entréer och miljörum utan att ha ett ärende till fastigheten. De kallar på ambulans eller polis om så krävs. Om ni hör eller misstänker våld hos er grannen skall ni ringa polisen direkt!

Enligt föreningens allmänna bestämmelser skall boende undvika höga ljudnivåer mellan kl 22:00 – 07:00. Om du planerar att ha en fest, ber vi dig informera grannarna i god tid innan att detta planeras, så att de har förståelse för höga ljud vid den aktuella tidpunkten.

För kontakt med LA Assistans dygnet runt ringer ni telefonnummer 08-340 740. När du anmäler en störning är du anonym gentemot den störande men du behöver identifiera dig till LA Assistans.

Kostnaden är 2 300 SEK inkl moms per uttryckning, som föreningen fakturerar direkt till den störande boende.

Om ni har ytterligare frågor kring detta, vänligen kontakta: sakerhet@brfvenustaby.se

Vänligen,
Styrelsen