Ändringar i takarbetet samt info om övrigt arbete i föreningen

26 september 2015 Planerade etaper klara, vissa ändringar på gård 3, energisystemet på gång

Nu är besiktningen på takarbetet på D102-104 gjort (utan anmärkningar) så alla ställningar flyttas nu till gård 3. Som många kunde se har arbetet på D65-67 på gård 3 gått jätte bra (inte minst p g a bra väder förhållanden) så den delen blir snart klar också. För att plåtarbetarna ska hinna med så ska man efter D39-41 ta D45 först innan man avslutar D43. För att man ska minimera skadan på marken mellan gård 2 och gård 3 har vi beslutat att temporärt göra en grusväg däremellan fram till våren när vi ska ta bort gruset.

Fogningen av fasadelementer på gård 2 går framåt och vi förväntar att arbetet snart flyttas till gård 3. Vi hoppas att fogningen kommer att resultera i något varmare lägenheter under vinter vilket innebär minskade uppvärmingskostnader.

Arbete med frånluftsåtervinning har också påbörjats. Under vecka 40 kommer framkomlingen på allén mot bushållplatsen att vara begränsad för fordon, men gående ska kunna passera. Det kan även bli aktuellt med kortare strömavbrott, men det kommer Nacka energi att avisera om.

Vi tackar ännu än gång alla medlemar för tålamod i hopp att allt arbete kommer att resultera i minskade kostnader och trevligare tillvaro för oss alla som bor i Brf Fjädern.