GRANNSAMVERKAN ABSOLUT NÖDVÄNDIG!

11 januari 2019 Alla måste hjälpas åt! Senaste tiden har vi varit utsatta för flera inbrott och inbrottsförsök! Läs mer...

Bakgrund
Senaste tiden har boende och näringsidkare i Jarlaberg varit utsatta för inbrott och skadegörelse. Detta är naturligtvis mycket irriterande och upprörande. Att skapa en trygg och säker boendemiljö är allas ansvar. Alla boende måste hjälpas åt.
Det verkar för tillfället vara en eller högst ett par personer som nattetid försöker att bryta sig in i förråd och lägenheter.

Vad göra?
Om du ser något misstänkt bör du omedelbart ringa polisen på tel 112. Polisen är informerad om vårt uppkomna problem och håller så hög beredskap som möjligt för att snabbt kunna ta sig till oss för att förhoppningsvis kunna gripa den eller dem som stör den normalt trygga tillvaro som kännetecknar boendet i Jarlaberg.

Vi i styrelsen ser gärna att du också informerar oss. Det är viktigt att styrelsen, som har ett övergripande ansvar för fastigheter och till viss del även boende, får en överblick över denna typ av händelser.
Du informerar styrelsen säkrast genom att skicka ett mejl till styrelsen@brf-fjadern.se


Till nyhetslistan