Noteringar från styrelsemötet 2020-01-27

28 januari 2020 Sammanfattande noteringar från måndagens styrelsemöte.

I måndags hade vi styrelsemöte och här kommer några noteringar från det.

 

Internet

Vi vet att det har varit en hel del strul och mycket frustration kring Internet den senaste tiden. VI har under veckan begärt in en incidentrapport från supportavdelningen och kommer boka in ett möte med Telenors kundansvarige för att dels se över vår befintliga IT-lösning samt planera för framtiden.

 

Rörarbete

Sofia Rör kommer behöva utföra rörarbete i radhusen Diligensvägen 49-63 och de som berörs kommer få information av Sofia Rör.

 

Träd

Vi har tråkiga nyheter kring det fina stora trädet i mitten på gård 3 (Diligensvägen 39 – 67) som dessvärre är sjukt och måsta tas bort. Jättetråkigt och vi ska se över vad vi kan göra på platsen.

 

Sopbil

Under hösten hade vi tre datum för sopbilen och vi är medvetna om att de inte levererade till 100%. I väntan på att hitta en alternativ leverantör kommer vi att boka in ett datum i mars (återkommer med datum och tid). Har du bra tips på leverantör som utför liknande tjänst ber vi dig mejla markansvarige Anna Möller.

 

Vår utemiljö

Styrelsen har som tidigare meddelats ett uppdrag att ta fram en policy för våra uteplatser och detta arbeta pågår. Det är en utmaning då vi har så många olika lösningar i dagsläget så vi kommer att ta stöd från HSB som har erfarenhet från liknande arbete.

 

Datum att notera (vi återkommer med tider):

25 maj: Stämma och årsmöte 

16 maj: Städdag

 

Nästa möte är planerat till den 17 februari 2020.