Noteringar från styrelsemötet 2020-05-11

13 maj 2020 Årsstämman 2020 | Marksyn | Sopor | Tvättstuga

Noteringar från styrselmötet 11 maj 2020

Årsstämman 2020
Årets stämma kommer som tidigare nämnts att ske via länk och alla boende kommer att poströsta. Under denna vecka kommer kallelse att anslås i alla trapphus samt läggas i radhusens postlådor.
Datum för stämman är måndagen den 15 juni.

Marksyn
HSB gör regelbundet marksyn av våra gårdar och föreslår ev åtgärder. Nästa inbokade marksyn är den 19 maj.

Sopsugen
Om sopsugen är full så kan man antingen gå till andra gården och se om den fungerar. Skulle man önska programmera sin blipp så att den funkar även till ett trapphus nära sopsugen så kan man mejla styrelsen så ser vi över hur vi kan hjälpa dig. Mejla på styrelsen@brf-fjadern.se.

Sopbilen bokad
Föreningen har bokat in ett datum innan sommaren då den bemannade sopbilen kommer att stå uppställd på vändplanen mellan våra gårdar. Då kan vi medlemmar slänga sopor som klassas som sorterbara sopor.  Vi får lämna allt UTOM vitvaror, elektronik, hushållssopor eller miljöfarligt avfall.
Datum: tisdagen den 9 juni kl. 18-20

Tvättstugor
Några boende, som utgör riskgrupp för covid-19, har utryckt en viss oro för att vistas tillsammans med andra boende i tvättstugor. För att möta upp med en lösning för detta så uppmanar styrelsen dessa att mejla Marianne Tessmar (marianne.tessmar@brf-fjadern.se) så kan hon blocka de andra grupperna under den tiden dessa personer behöver tvätta.

Avgifter för tvättstugorna ska komma på varje månadsavi, men HSB har haft vissa tekniska svårigheter med debitering för kostnaderna för tvättstugorna varför det är en viss eftersläpning av dessa. Styrelsen är i kommunikation med HSB kring detta.

Nästa styrelsemöte är inplanerat till 25 maj.