Noteringar från styrelsemötet

01 februari 2021 Noteringar från styrelsemötet den 25 januari 2021

Teknik- och Fastighetgruppen arbetar med projektet att se över hur vi ska gå tillväga för att renovera våra fönster. Vi arbetar med underlag och för dialog med olika leverantörer.

Mark- och Miljögruppen och i samarbete med HSB arbetat fram en policy för vår utemiljö och ett nyttjanderättsavtal som alla med boende på markplan med tillgång till uteplats kommer att få mer information kring.

Under början av året kommer visst arbete att ske på lekytorna båda våra gårdar. Detta för att på sikt få bort sanden vi har under gungor (gård 3) och på lekytor (gård 2). Sand behöver regelbundet bytas då den blir smutsig och styrelsen har sett över olika alternativ, både ur ekonomiskt perspektiv men även ur ett hållbarhetsperspektiv. På gård 3 kommer en gummimatta läggas under gungorna. På gård 2 kommer plattor att läggas på ytan där gungor tidigare var (idag är det bara tomt). På sikt kommer även sanden under det lilla huset (gård 2) att bytas mot annat underlag.

Styrelsen vill påminna alla som badar bastu att rengöra ordentligt efter sig. Instruktioner finns i bastun samt här på hemsidan >>

Nästa styrelsemöte är den 22 februari.


Till nyhetslistan