Informationsblad 2020-05

13 maj 2020

Informationsblad Klintbacken

Här kommer årets andra informationsblad.

Årsstämma

Årsstämma för bostadsrättföreningen kommer hållas den 28 maj 18.30. På grund av rådande omständigheter hålls mötet i en större lokal och vi kommer vara i restaurang Köksverket, Bergviken (vid Burmans kiosk). Årsredovisningen kommer finnas tillgänglig i Mitt HSB senast torsdag 14/5.

Vi bjuder på kaffe och fika, Välkomna!

 

Bilvårdsplats

Vi behöver investera i en oljeavskiljare till vår bilvådsplats för att kunna fortsätta tvätta bilar där. Detta är inte åtgärdat än och tillsvidare är bilvårdsplatser stängd.

 

Gymmet

Har ni sett vårt ”nya” fina gym på område 2, som är tillgängligt till alla som bor här. Nu under coronatider ska lokalen rengöras och vädras efter varje träningspass för att minska smittspridning.

Kommunikation om träning sker på witheboard-tavlor i gymmet eller via vår facebook grupp: Brf Klintbaken Träning och rörelse https://www.facebook.com/groups/630675264426322/

Lås cykelförråd

Vi kan även meddela att vi har bytt lås på cykelförrådet i område 2, skjutdörren på långsidan. Nu funkar samma nyckel som till alla andra cykelförråds-lås, bra va? Behöver du en nyckel hämtar du den på vicevärdkonstoret, se öppettider på vår hemsida.

 

Soprummet

Våra soprum är endast till för sopavfall i avsedda kärl. Grovsopor, keramik, kemikalier, lysrör etc. ska lämnas på Kronans återvinningscentral. För dig som lämnat sådant skrot på golvet i soprummet ber vi dig vänligen med bestämt att ta bort det. Vi vill även passa på att påminna om att stänga dörren till soprummet, den står ofta öppen i område 2.

 

Vårstädning

Snart är det dags för vårstädning och en container för trädgårdsavfall kommer vara på plats mellan 29 maj – 5 juni. Du finner dessa på Område 1: gästparkeringen, Område 2: tvättstugan och Område 3: gästparkeringen.

 

Ingen gemensam vårstädning planeras i dessa virustider.

Utan vi uppmanar dig ta hand om dig och vår fina bostadsrättförening.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen