Informationsblad 2019-11

01 december 2019

Informationsblad Klintbacken

November 2019

Öppet hus

Vi vill påminna om öppet hus och adventsfika söndagen den 1:a december, kl 13 - 15 i Kvartersgården. Vi kommer passa på att delge information och du har möjlighet att ge synpunkter. Diskussionsfrågor är bland annat: egna planteringar, bilvårdsplats, gymmet m.m. Din åsikt är viktig, välkommen!

Adventsgranar

Snart är det jul igen och det innebär att det är dags att sätta upp adventsgranar! granar finns på samtliga områden och belysning finns i trädgårdsförråden. Det är upp till varje bostadsområde att sätta upp sin egen gran.

Soprummen och lysen

Vi har fräschat upp samtliga soprum med nya dörrar och lysen som tänder när dörren öppnas. Med eftersom dörrarna inte stänger sig själva, har detta medfört att lyset i våra soprum inte släcks. Visst kan vi hjälpas åt och stänga dörrarna ordentligt.

Våra huvudsäkringar

Vet du vad du ska göra om en huvudsäkring går? Testa att byta själv, eller fråga en vän/granne om hjälp! Samtliga hus har huvudsäkringarna i den gråa lådan på kortsidan av huset. De som ringer akut jouren kostar oss jättemycket pengar, inte bra. I framtiden kan dessa kostnader komma att betalas av den som anmäler händelsen till jouren.

Hyra kvarterslokal

På förekommen anledning kommer vi införa åldersgräns på hyra av Kvarterslokalen på 25 år. Vid bokning var noga med vem som ämnar att använda Kvarterslokalen. Bokning enbart till innehavaren av lägenheten.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen