Informationsblad 2015:7

20 november 2015

Post Nord genomför förändringar i postutdelningen vilket berör brf Klintbacken, ingenting som vi kan påverka. Orsakerna är flera bla av säkerhetsskäl, för att minska biltrafiken inne på gårdarna samt att förbättra brevbärarnas arbetsmiljö.

Detta innebär att vi hänvisas till 2 gemensamma uppsamlingsplatser per område. Föreningen kommer att köpa likadana postlådor till samtliga medlemmar som kommer att placeras på tvättstugeväggen respektive soprumsväggen. Detta i samråd med Post Nord.

Var och ens befintliga postlåda får sitta kvar på husen då tidningstjänst fortsättningsvis delar ut tidningen som tidigare.

Om man pga av ålder, funktionshinder eller annan orsak inte kan hämta sin post på uppsamlingsplatsen får man själv kontakta Post Nord på telefonnummer 010-4366771 för ansöka om utökad service.

Vi återkommer med datum när detta ska träda i kraft.

Snart är det jul igen och föreningen kommer att köpa in julgranar till de gårdar där det finns någon som tar på sig ansvaret att sätta upp och ta bort granen när det är dags. Meddela på info@klintbacken.nu senast 25/11 om du åtar dig den sysslan som gör det trevligt för oss alla. (två granar per område)

Med vänlig hälsning styrelsen