Informationsblad 2014:3

04 april 2015 2014-03-20

Att städa efter sig när man använt bastun borde vara självklart för min egen och andras trevnad. Tyvärr så slarvas de fortfarande med städningen trots att de påtalats i tidigare info blad att avgift kommer att tas ut av de som använder bastun för att leja in städning om detta inte sker. SKÄRPNING till er som använder bastun, STÄDA efter er. Bastun kommer att avgiftsbeläggas och i värsta fall stängas om detta inte görs.

Styrelsen kommer inte längre att spärra bastun när medlemmar hyr festlokalen då det upplevs negativt av de som använder bastun. Däremot kommer bastun att spärras de gånger utomstående hyr festlokalen.

Det informerades vid föreningsstämman när kvartersgården skulle renoveras att vi kommer att hyra ut festlokalen till utomstående för att få in pengar till föreningen som en del av finansieringen.

Enligt tidigare beslut ska tvätt cylindrarna märkas med lägenhetsnummer, vilket få har gjort. Märkning av tvätt cylindrarna ska vara gjord senast den 1 april. Dymoapparat finns på vicevärdskontoret, kom in så skriver vi ut etikett om så önskas. De som förblir omärkta kommer att plockas bort och lägenhetsinnehavaren får köpa en ny.

Bostadsrättsinnehavare som tar hit hantverkare för att åtgärda fel i lägenheten måste själv kolla vem som har betalningsskyldighet i varje enskilt fall. Det finns skrivet i stadgarna vad som åligger bostadsrättsinnehavaren.

Vid renovering av badrum måste golvbrunnen bytas ut på lägenheter som är i originalutförande. Det är bostadsrättsinnehavarens skyldighet att kolla om golvbrunnen är godkänd. Föreningen kommer därför att ersätta byte av golvbrunn förutsatt att styrelsen får en skriftlig förfrågan med prisuppgift innan bytet sker. Därefter ges godkännande.

Till er som använder hemmabio anläggning, tänk på att det inte är samma positiva upplevelse för din granne som du upplever själv.

Det är en läcka i en vattenledning vid carportarna på område 3, det kommer att grävas för att åtgärda felet. Mer information när det ska åtgärdas kommer till de som har bilarna i de carportar som är drabbade.

 

Med vänlig hälsning

 

/Styrelsen för Brf Klintbacken